andrazkorosec.com

Fotografija.

 

In vse kar se tiče fotografiranja.

Cilj dela je ustaviti vaše najlepše spomine in jih postaviti v večnost, med štiri strani fotografije. Trenutki, ki se dogajajo se vtisnejo v spomin vsakega posameznika. A le ta počasi bledi. Zato ostanejo fotografije, nedotakljive v vsem svojem čaru, čaru ki traja večno. V poplavi novih trendov, tehnik fotografiranja, iskanja atrakcij kako izboljšati posneto, pri fotografijah v teh galerijah ostaja eno: trudijo se ostati večne. S svojo brezčasnostjo naravnih barv, čudovitih črno-belih tehnikah, v naravnih nasmeških, v izrazih, ki žarijo, v očeh, ki doživljajo trenutek.

Naj bo Vaš osebni praznik, poroka, sveti krst,  praznovanje rojstnega dne, želite, da vaši otroci na fotografijah ostanejo vedno majhni, želite spremljati njihovo rast na fotografijah skozi leta? Ali pa mogoče le želite tisti družinski portret, ki vedno manjka, katerega rabi vsaka družina, vsakih nekaj let, če ne vsako? Izrazite svoje želje! Dobavljive so v albumih, fotoknjigah, okvirjih ali le v digitalnih oblikah.

 

Odlično, poročne in družinske fotografije smo posneli.

Ampak mnogi od vas potrebujete tudi kvalitetne fotografije v poslovnem svetu. Kjer se trudite in borite za svoj kruh. In zagotovo ste že slišali, da slika pove več kot tisoč besed. Naj pove kvalitetno! Fotografski posel je zanimiv ravno zaradi pisane palete potreb strank. Naj bodo izdelki, organiziran dogodek, koncert ali športna tekma. Vsak izziv je dobrodošel.Pošljite povpraševanje.